Manscentrum Östra Södertörn är en fristående förening som erbjuder rådgivning, stödsamtal och terapi. Vi vänder oss i första hand till personer i Tyresö, Haninge och Nynäshamn. Kontakten är kostnadsfri och vi har sekretess.

De som kontaktar oss har ofta problem som handlar om relationskonflikter och bristande kommunikation, separationer, vårdnad- och umgängesfrågor kring barn, problem med ilska och våld, svartsjuka och kontrollerande beteende, svårigheter i föräldraskapet eller i mansrollen, oro och nedstämdhet.

Kontakta oss:

Ring eller skicka ett mejl. Om vi inte kan svara i telefon direkt så kan du lämna ett meddelande på telefonsvararen. Uppge ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom två arbetsdagar. Vi hanterar sms och mejl på samma sätt.

Kontakt: 
073-068 86 48
info@manscentrumsodertorn.se 

För övriga frågor:
Styrelseordförande
Anders Lindblom: 070-757 92 52

Vi som arbetar som terapeuter på Manscentrum är Johan Hildén och Peter Eriksson. Vi är båda socionomer och har vidareutbildat oss till terapeuter.

Mottagningen ligger på Handens Stationsväg 17. Ingång från gatuplanet, nära Handens pendeltågsstation. Gatuparkering finns utanför våra lokaler. 

Manscentrum Östra Södertörn: Besöksadress: Handens stationsväg 17 (gatuplanet), Handen. Postadress: Manscentrum Östra Södertörn, Handens stationsväg 17, 136 40 Handen.