Exempel på krissituationer där vi kan vara till hjälp:
Relationsproblem
Separationskriser
Tvister om barnen
Ilska, aggressivitet och våld
Förluster

Ta del av andra mäns erfarenheter!
I den här skriften delar män som fått stöd av oss med sig av sina erfarenheter av kontakterna med oss:

Om du behöver hjälp

Ring upp oss under vår telefontid eller tala in ett meddelande på telefonsvararen.  Du kan också mejla. Vår målsättning är att ringa eller mejla tillbaka inom ett dygn.

När vi fått kontakt får du berätta vad som hänt och vilka problem du har. Kanske räcker det sedan med att du får råd per telefon, men för det mesta kommer vi överens om att träffas. Vi kan oftast erbjuda ett första möte inom 14 dagar.

Första gången vi ses fördjupar vi samtalet och ringar in det viktigaste i problembilden. Vi bestämmer gemensamt vad vi ska fokusera på och hur vi ska gå vidare.  Oftast träffas vi 1-3 gånger till, men det kan bli så att vi ses under en längre tid. Målet är att hjälpa dig att hitta konstruktiva lösningar.

Vi som jobbar på Manscentrum är erfarna kristerapeuter. Enkäter som gjorts visar att våra insatser är mycket uppskattade. Så tveka inte att ta kontakt!

Behövs tolk så finns det möjlighet att ordna  med det.

Manscentrum tar i vissa fall emot par, liksom kvinnor som kommer till oss enskilt. Vi tar också emot föräldrar och barn.  Läs också under Anhörig.

På vår mottagning på Handens stationsväg 17 i Handen (gatuplanet) arbetar Peter Ericsson, tel. 073-069 38 27 och Nedhal Pirababi,  tel, 073 068 8648 OBS! Endast förbokade besök. 
 

Aktuellt

Stöd Manscentrum genom att bli medlem. Du blir medlem enklast genom att swisha till föreningens swish kontonummer 123 627 4658. Medlemsavgift är 100 kronor. 

Läs hela inlägget »
4 april 2018
Swisha ditt stöd till Manscentrum 
10 februari 2017
Material för spridning