Exempel på krissituationer där vi kan vara till hjälp:
Relationsproblem
Separationskriser
Tvister om barnen
Ilska, aggressivitet och våld
Förluster

Ta del av andra mäns erfarenheter!
I den här skriften delar män som fått stöd av oss med sig av sina erfarenheter av kontakterna med oss:

Om du behöver hjälp

Ring upp oss på telefon 073-06 88 648, om det inte är någon som svarar direkt så går det bra att tala in ett meddelande på telefonsvararen.  Vi svarar på dagtid mellan 08.00 - 17.00, men du kan ringa när som helst.  Det går också bra att mejla till oss på info@manscentrumsodertorn.se
 Vår målsättning är att ringa eller mejla tillbaka inom ett dygn.

När vi fått kontakt får du berätta vad som hänt och vilka problem du har. Kanske räcker det sedan med att du får råd per telefon, men för det mesta kommer vi överens om att träffas. Vi kan oftast erbjuda ett första möte inom 14 dagar.

Första gången vi ses fördjupar vi samtalet och ringar in det viktigaste i problembilden. Vi bestämmer gemensamt vad vi ska fokusera på och hur vi ska gå vidare.  Oftast träffas vi 1-3 gånger till, men det kan bli så att vi ses under en längre tid. Målet är att hjälpa dig att hitta konstruktiva lösningar.

Vi som jobbar på Manscentrum är erfarna kristerapeuter. Enkäter som gjorts visar att våra insatser är mycket uppskattade. Så tveka inte att ta kontakt!

Behövs tolk så finns det möjlighet att ordna  med det.

Manscentrum tar i vissa fall emot par, liksom kvinnor som kommer till oss enskilt. Vi tar också emot föräldrar och barn.  Läs också under Anhörig.

Mottagningen finns på på Handens Stationsväg 17 i Handen (gatuplanet).  
Telefon 073 - 068 86 8648 OBS! Endast förbokade besök
 

Aktuellt