Ring oss på 0730688648 
eller maila till
 info@manscentrumsodertorn.se  

När du kontaktar oss
Om ingen svarar direkt så går det bra att tala in ett meddelande på telefonsvararen. Lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom två arbetsdagar. Du kan också maila till oss om du vill.

Vid den första kontakten per telefon får du kortfattat berätta om dina problem. Därefter bestämmer vi en tid då vi träffas. Vi kan oftast erbjuda ett första möte inom 10 arbetsdagar.

Under de första 2-3 gångerna vi ses ringar vi in det viktigaste i problembilden och bestämmer en målsättning med terapin. Oftast träffas vi sammanlagt 5-10 gånger men det kan bli så att vi ses några gånger extra. 

Vi som jobbar på Manscentrum är erfarna terapeuter. Vi vet av erfarenhet att våra insatser är mycket uppskattade så tveka inte att kontakta oss!

Manscentrum tar i vissa fall emot par, liksom kvinnor som kommer till oss enskilt. Vi tar också emot föräldrar och barn. 
Behövs tolk så finns det möjlighet att ordna  med det.

Exempel på krissituationer där vi kan vara till hjälp:
• Relationsproblem
• Separationer
• Vårdnadstvister om barnen
• Ilska, aggressivitet och våld
​​​• Förluster

Ta del av andra mäns erfarenheter:
I den här skriften delar män som fått stöd av oss med sig av sina erfarenheter av kontakterna med oss:

Manscentrum Östra Södertörn
Telefon: 0730688648. E-post: info@manscentrumsodertorn.se. Besöksadress: Handens stationsväg 17 (gatuplanet), Handen. Postadress: Manscentrum Östra Södertörn, Handens stationsväg 17, 136 40 Handen.