Besöksadress
Handens stationsväg 17, gatuplanet, Handen. OBS! Endast förbokade besök. 
Länk till karta 

Telefon och e-post
08-448 50 91
info(at)
manscentrumsodertorn.se


Postadress
Manscentrum Östra Södertörn
Handens stationsväg 17
136 40 Handen

Sprid gärna vårt material!
Tryckta affischer och plån-boksfoldrar finns att hämta. Men ring eller mejla först och bestäm en tid, och tala om hur många ex. du vill ha. 

Om oss

Manscentrum Östra Södertörn är en ideell förening, men de anställda är professionella psykoterapeuter med lång erfarenhet från områden som  socialtjänst, vuxen- och barnpsykiatri samt kriminalvård.

De män vi möter kan ha drabbats av förluster, psykisk ohälsa eller är involverade i en tvist kring barnen.  Men ofta handlar det om att männen utövat våld i nära relationer.

Vår verksamhet riktar sig i första hand till män, bosatta i Haninge, Nynäshamn och Tyresö. Vi tar även emot par samt kvinnor som kommer till oss enskilt.

Vi tar i genomsnitt emot 180 personer per år. Antalet berörda hemmavarande barn, som drabbas av krisen eller våldet, är årligen 100-160. Sedan starten 1999 har vi givit stöd till över 2 200 män och många kvinnor.
De utvärderingar som gjorts visar att de som fått stöd och behandling hos oss är mycket nöjda.
 

Aktuellt

Stöd Manscentrum genom att bli medlem. Du blir medlem enklast genom att swisha till föreningens swish kontonummer 123 627 4658. Medlemsavgift är 100 kronor. 

Läs hela inlägget »
4 april 2018
Swisha ditt stöd till Manscentrum 
10 februari 2017
Material för spridning